In ons cafetaria hebben we een BIBIMBAP. Een Koreaans fastfood-gerecht bestaande uit een kom rijst met lekker veel groentes en keuze uit een topping van ossenhaas, garnalen, kipfilet of tofu. Door te mixen met de bijgeleverde saus krijg je een hele lekkere “nasi.”

Het is nu ook mogelijk om heerlijke vers gerolde sushi bij ons te halen. We vragen u voor 16:00u te bestellen. folder sushi 

Het is mogelijk om gerechten van ons menukaart af te halen. klik op de volgende link –> menukaart afhalen

Daarnaast hebben we een leuke BENTO-BOX om af te halen.                                         In Azië draait eten om delen met elkaar. Voor een vaste prijs van 26,50 p.p. (minimaal 2 personen) krijg je een box met voorgerechten, hoofdgerechten en een nagerecht. Onder het genot van lekkere kleinere gerechten proef je de smaken van Azië zonder echt te vliegen. De samenstelling van de box verandert regelmatig; zijn er bepaalde allergieën, dan horen we dat graag. U kunt deze box doorgeven tussen 12:00u – 16:00u op 0313632762 en afhalen van deze box is mogelijk vanaf 17:00u. Ons keuken is van woensdag t/m zondag geopend.

Laat je vooral verrassen door de Aziatische keuken.

bentoboxbentobox2.1bentobox3.1